Euskal Telebista

Bilbo

www.eitb.com


Filmografia

Bihotzaren Iraultza: Juan Martinez de Irujo, 2017
Iragan gunea Berlin, 2016
163 dias: La huelga de Banda, 2016
El fin de ETA, 2016
Pelota II, 2015
1983. Euskadi Urperatuta, 2013
Bernardo Atxaga: Leku Hutsak, Hitz Beteak, 2013
Gelditu, 2012
Baztan, 2012
Galerna, 2012
Urte Berri On, Amona!, 2011
6 Mila Milioi Beste: Hemen Bertako Begirada, 2011
Mugaritz BSO, 2011
Sabin, 2011
Zerutik sua dator, 2011
Basque Hotel, 2011
Txirri, Mirri eta Txiribiton: Zootropo ipuin animatuak, 2010
Triki, traka, trikitron 16, 2009
Triki, traka, trikitron 17, 2009
Triki, traka, trikitron 18, 2009
5 Gune Bizi, 2008
Txirri, Mirri eta Txiribiton: Triki-Oke, 2008
Go!azen, 2008
Horrelakoa da bizitza: Xalbador, 2008
Triki, traka, trikitron 13, 2008
Triki, traka, trikitron 14, 2008
Gernika. Bonbardaketa, 2007
Aingiraren bidaia, 2007
Martxoak 31, Durango: Isildutako bonbardaketa, 2007
Triki, traka, trikitron 11, 2007
Triki, traka, trikitron 12, 2007
Juan Huarte, azken mezenasa, 2006
Triki, traka, trikitron 9, 2006
Triki, traka, trikitron 10, 2006
Txirri, Mirri eta Txiribiton: Pailazokeriak, 2005
Triki, traka, trikitron 7, 2005
Triki, traka, trikitron 8, 2005
BT, Ispiluen Jauregian, 2005
Triki, traka, trikitron 5, 2004
Triki, traka, trikitron 6, 2004
Triki, traka, trikitron 3, 2003
Triki, traka, trikitron 4, 2003
Triki, traka, trikitron 1, 2002
Triki, traka, trikitron 2, 2002
Iparragirre Hegalaria, 1995
Arantzazu. Zerua eta Lurraren Artean, 1992
Arabako Errioxa, mahatsaren nortasuna, 1992
Somorrostro burdinaren menia, 1992
Carlton: Euskal Historiaren Hotela, 1991
Ispiluan Basarri, 1991
Gernika (1987), 1987
Chillida: Euskal Eskultore Baten Erretratua, 1985
Xirula miresgarria, 1983
Hau da Euskal Telebista, 1982